2011/06/21

Svet v nás

Hejhooou!
Dnes bol tak strašne zabijácky a únavný deň xD.
Mali sme Svet v nás, čo je jedna z najväčších a najobľúbenejších akcií na škole. Pointa je v tom, že každá trieda veľkého gymnázia (už aj my :3) dostane nejakú tému/citát a musí ju proste.. previesť do nejakej podoby. My sme mali Pyrrhovo víťazstvo a vraj o nás potom vravela celá škola, aké sme to mali úžasné X3. Nenamietam.
No, teraz k tomu, čo sme vlastne urobili. Ľavá strana triedy bola Grécko (postavili sme krásny grécky chrám, ktorý si tam ešte dlho necháme, lebo je skvelý) a pravá bola rímska pevnosť. No, tú budeme musieť odstrániť, lebo.. zaberala polovicu triedy xD. Chrám je len nalepený na stene.
Ďalej sme vymenili stredný rad svetiel na červené, úplne zatemnili okná a (i keď som tomu spočiatku neverila) po zhasnutí svetiel bola úplná tma a s tými svetlami to vyzeralo ak... no.... v... podľa Veronikiných slov : Moulin Rouge (ak neviete čo to je, je to parížsky.. dom (mlyn) kde predvádzajú ženy svoje nočné remeslá).
Tiež sme zaobstarali suchý ľad, ktorý keď sa zalial vriacou vodou, pekne vytvoril paru po triede:D
No a samozrejme scenár o tom, že Grécko na čele s Pyrrhom si chce požičiať od Rimanov, tí nechcú, Pyrrhos ich napadne, ale prehrá. Ono, pardón, nechce sa mi to vypisovať, lebo meškáme práve na birmovku xD.
Proste to bolo celé geniálne:D (síce bez scénického prevedenia, ale tak xD)
Potom budú možno aj fotky xD

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára